Onze bedrijven
Perrard Development

B.P. 1073 L-1010 Luxembourg

T. +352 42 53 53 1

BTW B197043

Perrard Development

PERRARD DEVELOPMENT is de Luxemburgse vastgoedtak van de groep EIFFAGE BENELUX.

De firma is actief op het hele grondgebied van het groothertogdom Luxemburg en werkt nauw samen met haar zustervennootschap Perrard. Perrard Development profileert zich als "ontwikkelaar-promotor-constructeur" en staat van A tot Z in voor het beheer van de ontwikkeling van een project tot de commercialisatie ervan.

Perrard Development verwerft rechten op gekozen terreinen en/of te renoveren gebouwen. De firma ontwikkelt belangrijke projecten, ofwel met eigen middelen ofwel in samenwerking met financiële partners. Zij voert projecten uit voor eigen rekening, voor rekening van derden of als aandeelhouder van een projectvennootschap.

De projecten zijn afkomstig van de privésector of verlopen in participatie met de overheid via PPP. Perrard Development ontwikkelt projecten in diverse sectoren: sociale huisvesting en prestigieuze appartementen, kantoren, hotels en rusthuizen evenals scholen, kinderdagverblijven en openbare gebouwen...

De projecten gaan steeds gepaard met respect voor de meest strenge vereisten op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en technologische efficiëntie zonder de functionaliteit, de esthetiek en minimale exploitatiekosten.

 

Zie onze projecten: Résidence Galiléo  - Résidence Hélios

Alain Putz en Thierry Collard
Bestuurders
20
medewerkers
30
eigen middelen
40
omzet

Projecten

Galileo - Belval
Photo description nl: 
Galileo - Belval
Photo description en: 
Galileo - Belval
Projet Hélios
Photo description nl: 
Project Hélios
Photo description en: 
Project Hélios

Kaart

Rue Jacques Lamort, 2 - L-6947 Luxembourg